GARTNERIET FILIPPA

Velkommen til Gartneriet Filippas hjemmeside. Vi håber du får fornøjelse og nyttig info ud af dit besøg her på siden. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du ikke finder svar på her på siden.

BESØG BUTIKKEN

OM OS

 

Gartneriet Filippa er et dynamisk gartneri i konstant udvikling. Produktionen tilrettelægges i takt med udviklingen på markedet og vor produktion af løgplanter er blandt de største og bredeste i Danmark, både så vidt angår produkter og pottestørrelse.
Vores sommersortiment af udplantningsplanter er varierende fra år til år.

Se det aktuelle sortiment her på hjemmesiden og send os gerne en mail med en kommentar eller benyt de tre knapper i toppen til de sociale netværk.

 

Amaryllis

Vi er specialister i Amaryllis

Hvert år udvælger vi vores sortiment af de flotte farverige og ikke mindst elegante Amaryllis. Vi er stolte af vores sortiment som nok hører til de største i Danmark. Vi sælger planterne gennem vores kunder som er planteeksportører, grossister, store havecentre og supermarkedskæder.

Du kan se vores aktuelle sortiment her til venstre – eller du i galleriet (tryk på knappen herunder)

Med venlig hilsen
Søren Bech

VORES PRODUKTION

BLOMSTERLØG

Vi er en smule stolte af at vi er blandt Danmarks førende producenter af blomsterløg. Vi har en årlig produktion på ca. 3 millioner løg. Vi sælger produkterne til Blomstereksportører, Grossister, større havecentre og supermarkeder både i DK og resten af Europa. 

AMARYLLIS

Naricsser

Muscari

TuLIPANER

Småløg

FRITELLARIA