FILIPPA´s PLANTESALG

Velkommen til Filippas Plantesalg . Vi håber du får fornøjelse og nyttig info ud af dit besøg her på siden. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du ikke finder svar på her på siden.

BESØG GARTNERIET

Filippa´s Plantesalg

Vi har valgt at inddrage en del af gartneriet til at sælge planter og haveartikler direkte til forbrugerne. 

Vores sortiment består for en stor del af egenproducerede planter udplantning i haver og krukker. Vi udvider løbende sortimentet med produkter fra vores gartnerikolleger og har i dag et bredt sortiment af det aktuelle danske sortiment af sommerblomster samt, hvor det ikke er muligt at finde danske producenter, en del fra udenlandske producenter. 

Når vi i slutningen af kalenderåret åbner, er det med salg af løgvækster fra egenproduktion, vi har et af Danmarks bredeste sortimenter af løg til haven. Det er lige fra små vintergækker over en masse forskellige narcisser til store flotte Amaryllis. Efter løgsæsonen følger en periode med masser af planter til udplantning i krukker og have.

Vi holder åbent det meste af året, men lukker dog ned i det sene efterår for at gøre klar til den næste sæson. 

Vi glæder os til at se dig

Frøsortiment

Vores sortiment af frø til haven er kæmpe stort, vi har “næsten” alt på krogene i butikken. Skulle der være noget du ikke kan finde, så sig det til os – så skaffer vi det. 

Græsser

Vi har et stort sortiment af alle mulige græsser til din have. Der er i alle mulige og umulige farver og størrelser lige fra den pompøse og elegante Pampas til den lille Festuca “Bjørnegræs”. Sortimetet skifter sammen med sæsonen og vi forsøger hele tiden at have de aktuelle sortiment i butikken. Mangler du noget, så sig endelig til, vi finder det til dig…

Jord i alle afskygninger

Vi har et meget bredt sortiment af jord i sække. Rhododendron blanding, special jord til roser, plantsække og kapilærkasser. Økologisk jord kan du også finde på pallerne udenfor ved parkeringspladsen. 

Knolde

Blomsterknolde er også en del af vores sortiment. Hvad enten du vil have flotte farvestrålende dahlia (georginer eller elegante liljer, så finder du dem selvfølgelig også i vores sortiment. 

Frugttræer

Der findes utroligt mange former for frugttræer og buske. Gennem vores samarbejde med de bedste danske planteskoler finder vi det bedste til vores sortiment. Vi har mange former for kirsebær, æbler og pærer. Bærbuske kan du også finde i vores sortiment. Har vi det ikke – så skaffer vi det lynhurtigt. 

Læggekartofler

Vi har lægekartofler til enhver smag, lige fra de traditionelle gode gamle sorter men kender til de seneste forædlede sorter med nye egenskaber. 

Til udestuen

Skal der plnter i udestuen eller orangeriet ? Vi har et bredt udvalgt af eksotiske solitærplanter. Citroner eller appelsiner og Cumquat sammen med medinilla eller strilitzia – Kom og kig 

Krukker og skjulere

Vi har et stort udvalg af krukker til både inde og ude. Moderne krukker i grønne nuancer eller traditionelle terracotta potter der passer til næsten alle pottestørrelser.

Krydderurter

Vi har mere en 30 forskellige krydderurter i sortimentet. Alle dyrket under stor hensyn til miljøet. Skiltene i planterne kan guide dig til at vælge det helt rigtige urter til din have eller krukke…

HER BOR VI

Adresse

Filippavej 43
Hundstrup

DK-5762 Vester Skerninge

TELEFON

62244747
21664940

Email

info@filippaflowers.dk

KONTAKT OS